Alica v Čudežni deželi

Tematska navidezna poroka v pravljični Žički Kartuziji

Tematsko obarvani poročni dnevi vedno bolj popularni

 

Priprave na poročni dan, ki za mnoge predstavlja dan poln veselja se lahko spremeni tudi v nočno moro v kolikor se k organizaciji le tega pristopi brez znanja o vseh detajlih, ki so nujno potrebni, da popoln dan uspe v popolnosti. 

 

To je še toliko bolj pomembno, kadar se par odloči za poroko s posebno tematiko. V tujini so tovrstne poroke že dodobra uveljavljene, v Slovenijo pa še prihajajo. 

 

Tematska poroka je poroka pisana na kožo vsakemu posamezniku, ki ima hobi ali zanimanje, ki ga prevzema. Čarobnost določene tematike, ki jo poznate in vas je navduševala skozi leta odraščanja lahko tudi povežete v svoj poročni dan. Npr: kitarist, rocker, tenisač, najljubši film, pravljica…itd.

 

A previdno! Ne pretiravajte. Hitro je lahko preveč vsega in lahko postane preveč klišejsko. Svojemu dnevu dodajte ščepec pravljične čarovnije. 

 

Zelo redko lahko vidimo dovršene poročne sprejeme, ki popolnoma presegajo domišljijo. 

www.aljosavidetic.com-0442.jpg

Si predstavljate tematsko poroko Magic Aleksandra in prelepe Lare - Alica v Čudežni deželi?

Za vse pravljične oboževalce je organizatorka porok Karmen iz KarmenWeddings  s pomočjo Veronike in Maše v okviru zaključnega projekta na Infinity akademiji za poročne organizatorje pripravila pravljični poročni dan v slogu Alice v čudežni deželi. Dekleta so pripravila naravnost osupljiv poročni dan pri katerem je sodeloval tudi Magic Aleksander v vlogi ženina. Mistična in čarobna tema poroke je bila čarodeju Aleksandru pisana na kožo.

 

Za lokacijo poroke so izbrale Žičko Kartuzijo, ki je navdihujoča in s svojo zgodovino še dodatno začini vsako ljubezensko zgodbo. 

Magic Aleksander in Lara, mladoporočenca za en dan, sta začela poročni dan s čajanko pod mogočnimi gabri, ki dajejo zavetje in zdelo se je kot, da sta zares v čudežni deželi. Projekt je imel pravo mero detajlov, ki so govorili zgodbo in dekleta so jo prikazala kot resničnostno fantazijo. Z drzno barvno kombinacijo in “čudaškim” dekorjem je bil celoten dan nekaj neverjetnega. Izbira ne klasične obleke za nevesto v nežno modri barvi, neskladne čajne skodelice in čajniki, igralne karte, tik tične in žepne ure, tortice v čajnih skodelicah in še mnogo več povezano v očarljivo drugačnost.

 

Bil je resnično čaroben dan in nas na koncu skoraj pustil v negotovosti ali se je ta dan resnično zgodil ali je bil resnično samo zaključni projekt:)

 

Magic Aleksander je po dogodku izjavil:” Ko se bom nekoč poročil, bi se zagotovo v stilu tematske poroke, kot smo jo videli danes. Hvala Karmen za to izkušnjo in  zagotovo si jo bom zapomnil do svojega dneva D.«

 

 

Ob vseh mogočih stilih poroke je organizacija tematske poroke zagotovo zanesljiv način, kako omogočiti ekskluzivno in individualno vibracijo, ki jo obožuje vsaka nevesta in jo lahko čuti vsak izmed povabljenih.

 

Si upate?

Magic Aleksander & Alica v čudežni deželi Žičke kartuzije

Infinity akademija za načrtovalke porok

Barva%20ozadja%20%23FAFAFA_edited.jpg

Organizacija in dekorativna oprema:

Dare_to_Dream_Weddings  *Veronika Turnšek

MM_All_Magic_Moments *Maša Mlinšek

KarmenWeddings *Karmen Plahuta

Mentorstvo:

Infinity events *Infinity akademija za organizatorje porok in dogodkov 

LOKACIJA: Žička kartuzija

CATERING: Hiša Lisjak

FOTO: Aljoša Videtič

VIDEO: Črtica in druge zgodbe

GLASBENA SPREMLJAVA: Maša Golob

POROČNA OBLEKA NEVESTA in nevestina priča: Sanjska obleka

POROČNA OBLEKA ŽENIN: MORRO sartoriale

DEKORACIJA - CVETJE: KarmenWeddings

TISKOVINE: OLI & FLO

SLADKI KOTIČEK IN POROČNA TORTA: CukrBiro

MAKEUP: Lana Jurak

FRIZURA: Lena ?

POROČNI PRSTANI: Zlatarna Celje

www.aljosavidetic.com-1062.jpg